You are here: Home » Beauty » Rode loper make-up van Red Carpet Queen

Rode loper make-up van Red Carpet Queen

geschreven door Constance

Tijdens een van de open dagen ben ik het Nederlandse cosmeticamerk Red Carpet Queen tegengekomen. En dit ‘rode loper’ merk wordt verkocht bij de Flagshipstore in Amsterdam (Haarlemmerstraat).

Alle Red Carpet Queen producten worden gepresenteerd in een bijzondere verpakking, nl. een uitrolbare rode loper. Verder geven de Amsterdamse beauty gevels in het logo en natuurlijk de 
‘red heel’ geven de store en de producten de uitgesproken en herkenbare look. De make-up lijn van Red Carpet Queen is met liefde samengesteld door eigenaar Joeri Vanhove. Hij heeft ervoor gekozen uitsluitend gebruik te maken van de beste kwaliteitsfabrikanten van over de hele wereld. In de make-up lijn zit een scala aan kleuren en kenmerkt zich door een hoge pigmentatie en is hierdoor geschikt voor elke huidskleur en ieder huidtype, dus ook voor de donkere huid. En een aparte vermelding is de grote collectie van valse wimpers.

Verder kan je bij de Red Carpet Queen Store terecht voor verschillende beautytreatments, zoals facials, manicures en pedicures maar ook uit Blink Lash Extensions, Slimming Wraps, Designer Peels, Fake Bake Self Tan Treatments of de 
Milk & Honey Pedicure. De Brow Wow Treatment en de Red Carpet Queen Manicure, een anti-aging 
manicure met de Alpha Beta Peel, zijn door Red Carpet Queen zelf ontwikkeld.

Natuurlijk heeft de Red Carpet Queen store een groot assortiment van verschillende producten en geuren maar ook shapewear. En kan je jezelf laten opmaken, kiezen voor een nep-pony en ook (als je het nodig hebt) de good old ‘kipfilets’.

Maw. Go in as the girl next door and come out as a true Red Carpet Queen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com