You are here: Home » Shoppen » Bugatti schoenencollectie

Bugatti schoenencollectie

geschreven door Constance
superbambi

Ook bij het schoenenmerk Bugatti kan je deze winter terecht voor snowboots, outdoorlaarzen, warme gevoerde sneakers en (enkel)laarzen met en zonder sleehak. En voor de man in je leven zijn er stoere desertboots, gympen en warme laarzen.

Warme voeten tijdens een koude winter, dat gaat lukken als je de Noorse sneeuwlaarzen draagt (in rood of grijs), compleet met een gebreide schacht met rendieren. Wil je elegant voor de dag komen dan kan dat op winterlaarzen compleet met een lekkere hak en een plateauzool van 1 cm. Er is ook een laarsje met een openstaande rits, een leren voet en een suède afzakschaft. Ben je meer een outdoorfan dan zijn er de hunterboots, gemaakt van rubber en gevoerd met fake fur. En speciaal voor iedereen die niet zo goed op stilettoheels kan lopen zijn er leuke, warme bont gevoerde sleehaklaarzen.

Voor de mannen zijn er stijlvolle desertboots, nonchalante gympen en stoere snowproof laarzen. Profielzolen, een wollen voering en thermozolen. Bugatti’s combatboot kan wind, weer en sneeuw prima aan. Zo geven de sneakers comfort dankzij de kuipzool en de gepolsterde schacht. En winterdesertboot is van suède en een ruiten voering.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com