You are here: Home » Beauty » Philips ReAura Test Update

Philips ReAura Test Update

geschreven door Constance

Ik heb het een paar weken al beloofd, ik ga een update geven over mijn ervaringen met de Philips ReAura.

Momenteel heb ik de ReAura nu 4 weken gebruikt en ik doe een kuur van 8 weken in mijn gezicht en op mijn handen. De 1e keer dat ik de ReAura gebruikte moest ik wel wennen aan het apparaat omdat je dan niet weet of je hem goed gebruikt en wat het gevoel na afloop van de behandeling is. Tijdens het gebruik voel je eigenlijk alleen maar tintelingen en warmte maar zodra ik klaar ben, en de verkoelende emulsie heb aangebracht wordt mijn gezicht knalrood en gloeiend warm (op mijn handen is dit effect een stuk minder). Maar de volgende ochtend, na een lekker nachtje slapen, is dit rode effect helemaal weg getrokken en heb ik nergens meer last van. Nu zie ikzelf niet gelijk verschil in mijn gezicht maar ik heb al verschillende keren gehoord (de laatste paar weken) dat ik er zo goed en stralend uitzie. (Sterker nog: ik vertelde laatst hoe oud ik ben en toen werd er echt vol ongeloof gereageerd. Dus denk ik dat de combinatie van goed smeren en de Philips ReAura wel degelijk effect heeft.)

De foto’s die je hieronder ziet zijn van mijn linkerhand. De eerste 2 foto’s zijn gemaakt eind september, voor de allereerste behandeling en de laatste 2 foto’s zijn gisteren gemaakt, nadat ik nu 8 keer de ReAura heb gebruikt. En ik vind al wel dat ik verschil zie.

 

 

 

 

 

 

Op de onderste 2 foto’s zie je mijn linkerhand na 8 behandelingen met de ReAura. Ik vind dat er al minder pigmentvlekjes zichtbaar zijn en dat de huid er ook ‘rustiger’ uitziet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com