You are here: Home » Home gadgets » Philips Airfryer

Philips Airfryer

geschreven door Constance

Vorig jaar heeft Philips de Airfryer op de markt gebracht en vanaf deze maand is er een vernieuwde versie te koop, en deze kan naast knapperige frietjes ook je favoriete bakgerecht klaarmaken, en dat zonder olie!

Het nieuwe model Airfryer heeft een bakaccessoire die speciaal bedoelt is voor taarten, brood, gegratineerde gerechten en quiches. Het geheim van de AirFryer is de gepatenteerde Rapid Air technologie: snelcirculerende hete lucht wordt gecombineerd met een gril om frietjes te
bakken met tot 80 % minder vet 1, maar met dezelfde goede smaak. De AirFryer bakt gerechten en snacks knapperig goudbruin, van frietjes tot kipnuggets, vlees en zelfs tempura. Om de verschillende ingrediënten van je gerecht nog makkelijker te bereiden is de Philips AirFryer voorzien van de voedselscheider, een hulpstuk dat de verschillende ingrediënten van elkaar scheidt zodat diverse voedingswaren tegelijk gefrituurd kunnen worden zonder dat de smaken zich vermengen. Frietjes smaken als frietjes en vlees smaakt als vlees! En door het ingebouwde filter heb je ook geen last van nare en vieze geurtjes.

Je krijgt bij elke Philips AirFryer een receptenboek en nog meer recepten kan je bekijken op de website Philips MijnKeuken en verder krijg je hier ook kookadviezen en tijdbesparende tips voorgeschoteld om moeiteloos tot opmerkelijke resultaten te komen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com