You are here: Home » Huis & Tuin » Winkelen in Maasmechelen Village

Winkelen in Maasmechelen Village

geschreven door Constance

Vandaag is Chic Outlet Shopping Maasmechelen Village 10 jaar jong! En dat moet gevierd worden. Zo kan je vanavond langer je slag slaan want de winkels zijn open t/m 20.00 uur en tevens is er de veiling van de accessoires die speciaal zijn ontworpen voor Maasmechelen Village door 10 jonge en talentvolle designers.

En ik ga vandaag naar Maasmechelen Village toe, allereerst om kennis te maken met een aantal ‘collega-fashion bloggers’ maar ook om zChic Outlet Maasmechelen Village te gaan ontdekken. Nu heb ik al een brochure gekregen met daarop alle winkels en merken zodat ik alvast een shoppingroute kan maken. De winkels die ik wil gaan bezoeken zijn oa. Hugo Boss, G-Star, Spazio (D&G), Furla en Wolford, maar ik denk dat ik uiteindelijk toch wel bij elke winkel even naar binnenwip. En bij Maasmechelen Village zijn de collecties nooit ouder dan 1 jaar, maar sommige merken hebben elke 3 maanden een nieuwe collectie en dat geldt ook bij Maasmechelen Village!

Natuurlijk kunnen jullie binnenkort alles lezen over mijn shopping avontuur en natuurlijk ook over de ontmoeting met alle andere fashion bloggers die net als ik, gezellig hebben mogen winkelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com