You are here: Home » Accessoires » Black & Decker kruimeldief

Black & Decker kruimeldief

geschreven door Constance

Afgelopen week stond er een koerier bij mij op de stoep met in zijn handen een klein doosje, afzender: Black & Decker.

In het doosje zat de allernieuwste handstofzuiger van Black & Decker, de Orb-it. De Orb-it is absoluut geen normale kruimeldief maar is meer een design object en dat is al heel bijzonder. Wat mij als verder gelijk opviel was het ontbreken van een handvat en een zuigmond, maar zodra je op het knopje aan de zijkant van de Orb-it drukt, klappen er 2 handles uit. De ene is de zuigmond en de andere het handvat en deze kan je, als je klaar bent, weer inklappen. De Orb-it wordt geleverd incl. een klein borsteltje waarmee je makkelijk de toetsen van je toetsenbord schoonmaakt. Ook het legen van de Orb-it is een fluitje van een cent, want je ziet gelijk als ie vol is, doordat het opvangbakje transparant is, en als je deze opent blijven je handen schoon en gooi het bakje leeg in de vuilnisbak. Ondanks het feit dat de Orb-it er klein uitziet, heeft een behoorlijke power, nl. 4,8 Volt.

Meestal zijn handstofzuiger/kruimeldieven erg lelijk om te zien en nemen een ze hoop ruimte in, maar de Orb-it is zo klein, dat ie zelfs (incl. houder) bovenop een kast of op het aanrecht te zetten is en daardoor is ie altijd klaar voor gebruik. Ik heb hem zelf op mijn bureau gezet, zodat ik regelmatig de kruimels en stof van mijn bureau en pc kan zuigen.

En bij elk interieur is er een passende kleur, want de Orb-it is er in 6 kleuren (parelmoerwit, bariumgroen, metallic zwart, parelmoermagenta, elektrisch blau en kersenrood).

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com