You are here: Home » Beauty » Nieuwe crème van Garnier: BB Cream

Nieuwe crème van Garnier: BB Cream

geschreven door Constance

Deze maand ligt de allernieuwste crème van Garnier in de winkels, en dat is de BB Cream. BB cream betekent Blemish Balm en is oorspronkelijk ontwikkeld in de jaren 50 van de vorige eeuw, speciaal voor iedereen die last had van acné en andere huidproblemen.

En nu komt Garnier met BB cream Miracle Skin Perfector, want na Azië, waar BB Cream een grote hit is en alleen in het dure segment te koop is, en de VS, is eindelijk Europa aan de beurt.  Want wat huidverzorging betreft hebben vrouwen duidelijke, specifieke wensen. Een crème moet de huid goed hydrateren en de teint vlekkeloos egaliseren zodat er een stralende gloed verschijnt. Daarbij is het mooi meegenomen als vlekjes worden verhuld, oogkringen verminderen en de fijne lijntjes minder aanwezig zijn, of zelfs verdwijnen. Voor zo’n resultaat heb je doorgaans meerdere producten nodig. Maar de Miracle Skin Perfector is een 5-in-1 verzorging met meerdere voordelen. Effectief, praktisch in gebruik, betaalbaar en multifunctioneel – geschikt voor alle vrouwen.

Wat is een BB Cream precies? Is het een getinte dagcrème of toch een foundation? Nee, het is the best of both worlds want het egaliseert je teint, laat je huid stralen, hydrateert je huid 24 uur lang, corrigeert fijne lijntjes en oneffenheden zoals roodheid en je gebruikt gelijk een SPF15 factor.

Nu heb ik een testtube thuis gekregen en ik ben aan de slag gegaan met Garnier BB Cream. Mijn vaste lezeressen weten dat ik een fan ben van minerale poeder en eigenlijk een hekel heb aan foundation en dat dus echt nooit gebruik. Een gekleurde dagcrème is het voor mij ook niet dus was ik reuze nieuwsgierig. Ik heb de BB Cream op mijn vingers gedaan en ben gaan smeren. In 1e instantie ziet het er wel als een echte, dikke foundation uit, maar de crème smeert heel gemakkelijk uit. En inderdaad werden grovere poriën gelijk opgevuld, en ook de kleine rode plekjes op mijn wangen waren weg en dat zonder het gevoel dat je een foundation op hebt. Daarna heb ik wel nog een poederkwast gehanteerd maar de hele dag zie je er goed uit, zonder dat je op de bekende T-zone gaat glimmen en het resultaat is ook nog eens heel natuurlijk. Ik vind het een aanrader, zeker omdat je eigenlijk in 1 keer klaar bent en dat voor slechts euro 13,99! (Garnier brengt BB Cream in 2 kleuren uit.)

Gerelateerde artikelen

15 reacties

– ‘Nokia maakt budgettelefoon met Windows Phone 8′ – NU.nl | nieuws cookies verwijderen 8 september 2012 - 18:01

[…] de Lumia 820 aangekondigd, een goedkopere variant met een kleiner scherm en minder opslagruimte.Nieuwe Nokia Lumia smartphones met Windows…Ladygadgets.blogo.nl (Blog)Nokia onthult Windows Phone 8 Lumia'sPersonal Computer […]

Reageer
– ‘Nokia maakt budgettelefoon met Windows Phone 8′ – NU.nl | nieuws cookies verwijderen 8 september 2012 - 18:01

[…] de Lumia 820 aangekondigd, een goedkopere variant met een kleiner scherm en minder opslagruimte.Nieuwe Nokia Lumia smartphones met Windows…Ladygadgets.blogo.nl (Blog)Nokia onthult Windows Phone 8 Lumia'sPersonal Computer […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com