You are here: Home » Fashion » Pajar wintercollectie

Pajar wintercollectie

geschreven door Constance

Ik heb al vorig maand een kort artikel geplaatst over de winterlaarzen met hak van Pajar, maar Pajar heeft nog veel meer in haar collectie zitten.

Op 31 augustus jl. heb ik een presentatie gehad in de Ice Bar in Amsterdam en tijdens deze presentatie werden wij allemaal in Pajar schoenen, jassen en mutsen gestoken zodat wij ook zelf konden testen dat de Pajar collectie echt kou bestendig is. (De temperatuur van de Ice Bar is nl. -10 graden.) Ik heb zelf de Pajar Grip laars, dit zijn waterdichte laarzen gevoerd met schapenvacht en een anti-slip zool, gedragen en een Pajar bontmuts en bontjas en ik heb het geen seconde koud gehad. (Maar dat is ook logisch want de gehele collectie is speciaal gemaakt voor de extreem koude Canadese winters.)

Verder heb ik ook al een sneak-preview gekregen van de Pajar zomercollectie 2012 en daarbij moet je denken aan sleehak touwschoenen, sneakers (voor hem en haar) en diverse modellen bootschoenen. En sinds begin dit jaar zit er ook een Pajar Flagshipstore in Maastricht of je kunt terecht bij een van de andere verkooppunten, zoals Seventyfive en Soraya’s.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com