You are here: Home » Columns » Thuis werken, kantoor aan huis.

Thuis werken, kantoor aan huis.

geschreven door Constance

Thuis werken wordt steeds meer een regel dan een uitzondering, want met alle moderne communicatiemiddelen is het zelfs mogelijk te vergaderen op afstand.Een minpunt is toch wel het gemis van naaste collega’s, maar aan de andere kant win je tijd, geen heen en weer gereis tussen werk en huis, en toch ook een bepaalde vrijheid. Een mooie werkplek thuis maakt alles nog aantrekkelijker, want zeg nou zelf… er zoveel moois te krijgen. Niet alleen in werktafels maar natuurlijk ook de nieuwste gadgets.

Een goede werktafel en dito stoel is zeer belangrijk, ze zijn er in allerlei maten, kleuren en materialen.Zo zijn er tafels met allerlei zijvakken en lades voor een opgeruimd bureau, maar ook met een in hoogte verstelbare laptop tafel kun je al werken op de bank.

Maar waar maak je nu een mooie maar praktische werkplek in huis?

Als je zelf zeer geordend bent kan een werkplek goed in de woonkamer, plaats een mooie tafel tegen de achterkant van de bank, ook een kamerscherm kan uitkomst bieden de werkplek toch wat af te schermen of een mooie roomdivider die tevens gebruikt kan worden om mooie gekleurde ordners of dozen in op te bergen.De muur achter het bureau kan gebruikt worden als prikbord ter inspiratie.

Ook in de keuken voelt het huiselijker dan een kantoor, een eettafel met grote vakken eronder zorgt ervoor dat al je spullen makkelijk opgeborgen kunnen worden zodat de tafel weer gedekt kan worden. Of als de ruimte er is kan voor een extra lange tafel gekozen worden zodat het niet erg is als de laptop nog even blijft staan.Een eigen (zolder)kamer zorgt voor de minste afleiding en je kunt gerust je werk even laten liggen, niemand die er last van heeft. De keuze is aan jezelf!

Als je maar goed het onderscheid kan maken tussen werk en wonen, de juiste werkplek thuis kan daar aan bijdragen!

Belinda Elshuis, Stylist van De InterieurTipgever Enschede en omgeving

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com