You are here: Home » Gadget nieuws » Nespresso Melkopstomer

Nespresso Melkopstomer

geschreven door Constance

Jullie weten intussen dat ik een regelrechte fan ben van het Nespresso Aeroccino melkopschuimapparaat, want deze is echt onmisbaar als je warme, opklopte, melk in je koffie houdt.

En vanaf nu is de Aeroccino van Nespresso ook in 3 glanzende kleuren (Red, White en Black) verkrijgbaar! De Aeroccino 3 is uitgerust met een slim compartiment om de garde in op te bergen: één voor het bereiden van heerlijk melkschuim van warme of koude melk, het andere voor het verwarmen van melk en de Aeroccino 3 werkt volledig automatisch. Met één druk op de knop detecteert de melkopschuimer automatisch hoeveel melk er wordt gebruikt en past het systeem de opwarmtijd daaraan aan. Het apparaat stopt als de melk op de juiste temperatuur is. De geruis- en trillingsloze Aeroccino 3 is bovendien gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. De Aeroccino 3 is te koop  in de Boutiques of Boutiques-in-Shop bij de Bijenkorf of je kunt hem online te bestellen via www.nespresso.com.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com