You are here: Home » Schoenen & laarzen » Fitflop Wintercollectie 2011/2012

Fitflop Wintercollectie 2011/2012

geschreven door Constance

Ben je verslaafd aan je Fitflops maar vind je het te koud worden voor teenslippers?

De  modeontwerpers zien ons het liefst deze wintermaanden in dierenprints, metallic en jungle kleuren een aaibare stoffen. De wintercollectie van FitFlop, speciaal voor de koude maanden, sluit naadloos aan op deze catwalktrends. Zo is er de nieuwe FF Super Sneaker. Deze stadse
sneaker van hoge Italiaanse kwaliteit zorgt met een gevoerde rand, siliconen rond de enkel en lederen binnenkant voor extra comfort. En vooral de luipaardprint is echt geweldig. De Super Sneaker High is super cool! Een atletische en sportieve stijl, een gevoerde halfhoge rand en een ongelofelijke schokdemping. In fel leder met luipaard- of hagedisprint die door het unieke 3D effect net echt lijkt .Het ultieme gevoel van zachtheid en glamour wordt gecreëerd met de SUPERBLIZZ-sneeuwlaarzen. Ze beschikken over superzacht schapenvacht, een omslag met veters, natuurlijk leder en een anti-slip buitenzool. De stoere byker-laarzen voor vrouwen hebben de Microwobbleboard middenzool en de goedzittende Mukluk pasvorm met dikke lederen omslag en dubbele gesp en de laarzen zijn gevoerd met een lekker warm schapenvachtje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com