You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Dames laptoptassen van PALAPALA

Dames laptoptassen van PALAPALA

geschreven door Constance

Er is een nieuw Nederlands tassenlabel gelanceerd: PALAPALA. En PALAPALA heeft 2 mooie modellen tassen ontwikkeld, nl. een shopper en een laptopsleeve.

Kenmerkend voor de PALAPALA tassen en laptop sleeves zijn de romantische prints en de quilttechniek. Dit biedt een warm en beschermend gevoel aan al die onmisbare items die je altijd bij je draagt. Het biedt extra bescherming voor je laptop voor onderweg, van meeting naar meeting, op het strand of gewoon voor thuis. Verder zijn er handige details voor gebruikersgemak. Zo is in de shopper bijvoorbeeld een sleutelhaak toegevoegd; nooit meer graaien. En beide zijn uitgevoerd in een romantisch bloemen dessin. Een ander leuk detail is dat je bij elke tas een zakje zaadjes krijgt, en deze staan voor een nieuw begin: voor jou en je nieuwe tas. En de oplage van de shopper en de laptopsleeve is gelimiteerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com