You are here: Home » Schoenen & laarzen » Winterboots van Pajar

Winterboots van Pajar

geschreven door Constance

Afgelopen 2 winters waren koud met heel veel sneeuw en dan wil je wel een paar warme winterboots aan je voeten. Maar heb je, net als ik, achter het net gevist en wil je toch een paar warme laarzen, ga dan nu naar de winkel toe.

Het Canadese merk Pajar heeft een grote collectie fashionable winterlaarzen voor hem, haar en de kids. En zoals je kunt zien is het wel degelijk om een combinatie te maken tussen outdoor en fashion. Want in de Grip collectie zit zelfs een laars met een stoere hoge hak! Of wat dacht je van Oslo, compleet met een heerlijk warme bontvoering. Voor de heren zijn er ook stoere, warme laarzen (Urban collectie) die je voeten heerlijk warm houden en die gewoon onder een kostuum gedragen kunnen worden. Deze winter kan je, voor het eerst, ook kindervoeten droog en warm houden met de speciale kindercollectie.

Nu is er nog volop keuze, dus haast je, dan loop jij er lekker warm bij deze winter.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com