You are here: Home » Accessoires » Nieuwe Nokia Smartphones

Nieuwe Nokia Smartphones

geschreven door Constance

Nokia introduceert 2 nieuwe smartphones voor het grote publiek. Deze smartphones combineren een groot scala van mogelijkheden met een aantrekkelijke prijs en zijn de toestellen voorzien van de nieuwste softwareversie van Symbian: Belle.

De Nokia 700 en Nokia 701 zijn een uitbreiding op de huidige reeks Nokia Symbian-smartphones. De beide toestellen beschikken over Near Field Communication (NFC) en bieden dankzij Symbian Belle een zeer goede mobiel-internetervaring. Naast het makkelijk uitwisselen van bestanden is het mogelijk om met NFC eenvoudig met andere mobiele NFC-apparaten te verbinden, alleen maar door ze even kort tegen elkaar aan te houden. Als uitbreiding van de thans beschikbare voor NFC geschikte introduceert Nokia ook de Nokia Essence Bluetooth Stereo-koptelefoon die makkelijk met een ‘single tap’ verbindt met een NFC-smartphone.

De nieuwe Nokia-smartphones beschikken beide over een vernieuwend ontwerp en uitstekende fotografie en beeldverwerking. Daarnaast hebben ze elk hun eigen kenmerken die aansluiten bij specifieke wensen van gebruikers. Zo is de Nokia 700 een monoblock-smartphone met het meest compacte touchscreen ter wereld. De Nokia 701 is slank en stijlvol en biedt het helderste scherm in de markt voor optimaal binnen- en buitenhuisgebruik.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com