You are here: Home » Eten & koken » Mail & Win: PiP Studio cappuccino set

Mail & Win: PiP Studio cappuccino set

geschreven door Constance

Vorige week heb ik al een artikel geschreven over ServiesShop.com, een leuke en bijzondere onlinewinkel waarbij je terecht kunt voor allerlei serviesmerken zoals PiP Studio, lief! lifestyle, vtwonen, At Home with Marieke, Stapelgoed en Babette. Dit najaar worden ook serviezen met de tekeningen van Miss Blackbirdy toegevoegd. En…Lily’s Cupcakes zijn ook vanaf dit najaar te bestellen bij ServiesShop.com!

Na mag ik, namens ServiesShop.com, een PiP Studio Cappuccino Kop & Schotel cadeauset weggeven (twv. euro 39,95). Wat moet je doen om deze set te winnen?

Geef, voor 30 september as., antwoord op deze vraag: Welk dier wordt er afgebeeld op de Cappuccino Kop & Schotel van PiP Studio?

Mail je antwoord, ovv. ServiesShop en je naam en adresgegevens, naar: prijsvraag.blogo.nl@gmail.com . (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com