You are here: Home » Beauty » LOOkX make-up collectie winter 2011/2012

LOOkX make-up collectie winter 2011/2012

geschreven door Constance

We zijn nog maar een aantal weken verwijderd van de herfst en dan wordt het weer tijd voor nieuwe make-up! En geïnspireerd op de trends van dit fashion seizoen, heeft LOOkX twee nieuwe make-upstijlen neer die totaal verschillende zijn want Rock Cool is in zilver en zwart en Warm & Shine heeft accenten met goud.

Rock Cool: De LOOkX High Pigmentation Stay on Gloss is een longlasting lipstick en een gloss in-een en speciaal voor de Rock Cool collection zijn er 2 nieuwe kleuren, Fuchsia en Aubergine. En natuurlijk kan je je ogen aanzetten met de LOOkX Liquid Eyeliner. Verder bestaan alle LOOkX Duo Oogschaduws uit de winter2011-2012 collectie uit een zilverachtige lichte en een donkere tint. (Breng de donkere tint op het bewegend ooglid aan,daarboven de wat lichtere en vervaagdie laatste tot de wenkbrauw.)
Warm & Shine: De LOOkX Silky Touch Foundation egaliseert oneffenheden op een natuurlijke manier, en geeft een zijdezachte finish en daarna doe je hier, met een poederkwast, de LOOkX Velvet Pure Powder aan. (Dat kan over je hele gezicht, maar ook alleen daar waar het glimt.) Voor de Soft Smokey Eye is er de LOOkX Exclusive Eyeliner aan en daarna gebruikt je de LOOkX Duo Sand en Goldbrown (de lichte tint op het bewegend ooglid, de donkere in de arcadeboog). De nieuwe LOOkX Ultra Lash Mascara verlengt, maakt voller en zorgt voor een natuurlijke krul, en dat allemaal zonder klontjes. En de LOOkX High Pigmentation Stay on Gloss is er nu ook in Nude.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com