Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe collectie Coisa sjaals Nieuwe collectie Coisa sjaals
  • Wintersjaals van Jazzies Wintersjaals van Jazzies
  • Urban Nomads houdt een stocksale Urban Nomads houdt een stocksale
  • Mango Touch; accessoires collectie Mango Touch; accessoires collectie
  • Nieuwe collectie Omar Munie Nieuwe collectie Omar Munie
  • Muts breien met HEMA breiringen Muts breien met HEMA breiringen
shoppen

Fashion meets Flowers

Afgelopen woensdag zat er in AIFW goodie bag, na afloop van de show van Tony Cohen, een mooie orchidee van Frederique’s Choice en dat had een reden!

Want 2 internationale sterren, voormalig top model Frederique van der Wal en designer Tony Cohen, hebben de handen ineen geslagen om een uniek en fashionable bos bloemen te creëren. En als resultaat een gelimiteerd zomerboeket dat van nu te bestellen is via Frederique’s Choice. Bij deze bos krijg jeook een exclusieve sjaal (twv. euro 39,95) die ontworpen is door Tony Cohen. Sinds Frederique haar eigen bloemenmerk heeft opgericht, is er dan ook vaak gesproken over de mogelijkheid om bloemen een extra fashion impuls te geven. En ‘’Dit is nog maar het begin!’’ aldus Tony en Frederique.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?