You are here: Home » Shoppen » Fashion meets Flowers

Fashion meets Flowers

geschreven door Constance

Afgelopen woensdag zat er in AIFW goodie bag, na afloop van de show van Tony Cohen, een mooie orchidee van Frederique’s Choice en dat had een reden!

Want 2 internationale sterren, voormalig top model Frederique van der Wal en designer Tony Cohen, hebben de handen ineen geslagen om een uniek en fashionable bos bloemen te creëren. En als resultaat een gelimiteerd zomerboeket dat van nu te bestellen is via Frederique’s Choice. Bij deze bos krijg jeook een exclusieve sjaal (twv. euro 39,95) die ontworpen is door Tony Cohen. Sinds Frederique haar eigen bloemenmerk heeft opgericht, is er dan ook vaak gesproken over de mogelijkheid om bloemen een extra fashion impuls te geven. En ‘’Dit is nog maar het begin!’’ aldus Tony en Frederique.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Steven 11 april 2017 - 11:29

Hallo, Oud maar wel gaaf artikel! Ik kwam het artikel tegen en ik zag dat de link niet langer werkt. Misschien goed om deze te wijzigen?

Reageer
Constance 11 april 2017 - 16:19

hi Steven hartelijk dank je voor je reactie en je opmerkzaamheid, inderdaad werkte de link niet meer. Het artikel is uit 2011 en het is altijd moeilijk om alle links die geplaatst zijn te blijven controleren. En ik heb de link aangepast naar de website van Frederique’s Choice 🙂

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com