You are here: Home » Shoppen » Shock The World – G-Shock

Shock The World – G-Shock

geschreven door Constance

Op donderdag 16 juni 2011 deed de Shock The World tour Amsterdam aan.

In TrouwAmsterdam stond de avond geheel in het teken van G-Shock, het ultieme toughness horloge. Bezoekers konden horloges bekijken en genieten van diverse optredens zoals RipTidE, Kraantje Pappie, Nobody Beats The Drum en Homework. Live action painting werd verzorgd door Joram Roukes, Hedof, Lennard Schuurmans en Superoboturbo. In het bijzijn van founding father Mr. Ibe werd pro kitesurfer Kevin Langeree gepresenteerd aan het publiek en de collab met OntFront onthuld.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BuGWQ4rsRbA[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com