You are here: Home » Beauty » Test: Lange wimpers met Revitalash Advanced

Test: Lange wimpers met Revitalash Advanced

geschreven door Constance

Jullie weten dat ik in het verleden al een test heb gedaan met Revitalash (en met Revitabrow voor je wenkbrauwen) en dat ik erg enthousiast ben over het resultaat.

Maar vorige week heb ik Revitalash Advanced thuis gestuurd gekregen en hiermee boek je nog sneller resultaat en zullen je wimpers nog langer en voller worden. Nu weten jullie inmiddels dat ik graag producten test, en zeker die voor lange en volle wimpers, dus ben ik sinds een paar dagen weer braaf aan het smeren van Revitalash Advanced. En na ong. 3 weken moet ik alweer een beter resultaat zien. Dus over 3 weken krijgen jullie weer een update hoe het nu gaat, maar ik zie nu alweer (na 1 week gebruik) een verschil, mijn wimpers zijn al langer! Dus wordt vervolgd……

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com