You are here: Home » Beauty gadgets » Philips Lumea Precision

Philips Lumea Precision

geschreven door Constance

Vorig jaar ben ik bij de lancering van de Philips Lumea aanwezig geweest en heb ik deze zelf ook getest en zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik erg enthousiast over het resultaat. (Je kunt het testartikel hier nalezen.)

Vorige week heb ik een presentatie gekregen van een aantal nieuwe Philips verzorgingsartikelen (voor hem en haar) en daar werd de Philips Lumea Precision gepresenteerd en ik denk dat de Lumea Precision een hoop dames erg blij zullen maken, want deze is ook geschikt voor gezichtbeharing. (Het ‘oude’ model is daar nl. niet geschikt voor.) De Philips Lumeo Precision krijgt 2 opzetstukken: het grote model kan je gebruiken voor het ontharen van je benen, armen, bikinilijn en oksels en het kleine model is speciaal ontwikkeld voor bijv. de bovenlip. En omdat je gezichtshuid natuurlijk veel dunner en gevoeliger is dan je benen, zit er in het kleine opzetstuk 2 filters en deze filters geven hierdoor extra bescherming.

Maar ook bij de Philips Lumeo Precision geldt dat je geen blonde of grijze haartjes kan verwijderen, het werkt alleen op de donkere haren. Vanaf september as. kan je de Philips Lumea Precision in de winkels verwachten en hij gaat euro 50,- meer kosten dan de huidige Philips Lumea die natuurlijk ook gewoon te koop blijft, zodat er nu een Lumea is voor het lichaam en eentje voor het lichaam èn gezicht.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com