You are here: Home » Fashion » Shoppingplatform Arculture.com geopend

Shoppingplatform Arculture.com geopend

geschreven door Constance

Je kunt vanaf nu terecht bij de langverwachte shopping website Arculture.com online. Je krijgt hier de mogelijkheid om op 1 plek het complete assortiment  Arculture  van diverse buitenlandse webshops te bekijken, zonder dat je deze te hoeven verlaten.

Je vindt Arculture.com een scala aan webshops met merken zoals Acne, Vans en TheHundreds tot A.P.C., Alexander McQueen en Maison Martin Margiella.  Ook vertegenwoordigt Arculture een aantal selectief verkrijgbare merken zoals N. Hollywood, Opening Ceremony en Junya Watanabe.  Arculture is een one-stop-shop voor fashionliefhebbers. You and me, We Arculture!  Er verschijnen verder regelmatig zeer exclusieve producten op de website, oa. de webshop Urban Outfitters en Freshcotton, maar ook het zeer exclusieve Oki-ni is bij Arculture aangesloten. Arculture stelt verder  stylisten uit verschillende grote modesteden aan die vanuit eigen expertise hun favoriete items voor zowel dames als heren op de website etaleren. Clyde Semmoh – voormalig prof skater en succesvolle stylist – vertegenwoordigt Amsterdam en trapt deze reeks af met zijn selectie van de meest stijlvolle en exclusieve items van het moment.

En om je naast online ook offline kennis te laten maken met de beste buitenlandse winkels biedt Arculture de optie ‘Locations’aan. Op deze online landkaart worden alle ‘echte’ winkels in binnen- en buitenland aangegeven.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com