You are here: Home » Design meubels » Interieur Apps op je iPhone en iPad

Interieur Apps op je iPhone en iPad

geschreven door Constance

Inmiddels begin ik de weg te vinden op mijn iPhone en dan vooral welke apps leuk zijn op het gebied van interieur. Twee voorbeelden hieronder!

Interior Design on a Budget – Tips en trucs!

Of je nu een doorgewinterde interieurontwerper bent, of een nieuwkomer op het gebied van het veranderen van het interieur, als je eenmaal de stap hebt genomen om regelmatig je nestje te veranderen dan kan je met de vele ideeën die je met deze app opdoet aan de slag!

Sommige informatie is goed, maar je moet toch wel een basis hebben over binnenhuisarchitectuur om alles te kunnen begrijpen. Daarnaast moet je uit de voeten kunnen met de Engelse teksten en begrippen. In verschillende lessen leer je over o.a. je budget, camoufleren en betaalbare veranderingen voor alle ruimtes in huis. Dus als je aan de slag wil gaan met je interieur en leuke ideeën wilt opdoen is deze app de moeite waard om aan te schaffen. € 0.79 ct

 

Zara Home

Ook zo’n fan van Zara? Betaalbare (woon) mode en ook nog mooie kwaliteit! Deze app laat je genieten wat de Home collectie van Zara biedt. Het laatste nieuws ontvang je in updates, je kunt de gehele collectie bekijken, de folder doorbladeren en inspiratie opdoen.

Vooral het beddengoed en de speciale presentjes voor Hem en Haar zijn de moeite waard om eens te bekijken! Voorbeelden op je iPhone te klein om goed te zien? Ook via Zara home is alles goed en groter te bekijken! En deze app is nog helemaal gratis ook!

Ik ga  verder zoeken naar leuke woon-apps dus binnekort meer!

 

Gerelateerde artikelen

2 reacties

interieur-ideeen 7 juni 2011 - 15:49

Te gekke apps zijn dat, wij hebben ze ook en er staan echt leuke dingen in. Tnx voor de tip!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com