You are here: Home » Beauty » Kunstwimpers van Eylure

Kunstwimpers van Eylure

geschreven door Constance

Ik heb een vreselijke hekel aan nep-/kunstwimpers, want het lukt me nooit om deze (on)dingen goed aan te brengen op mijn eigen wimpers. De losse wimperplukjes lukken meestal nog net maar dan houdt het bij mij toch echt wel op.

Nu kreeg ik afgelopen week een paar kunstwimpers van Eylure opgestuurd en het bijhorende persbericht stond dat de Eylure kunstwimpers (zij spreken niet van nepwimpers) supergemakkelijk zijn aan te brengen en dat je ze vele malen kunt gebruiken. En je begrijpt dat ik deze uitdaging wel graag aan ga. Ik heb de Eylure Naturalites Strip Lashes gekregen en deze wimpers zijn er in wel 10 verschillende varianten, van natuurlijk tot superlang en vol. (Eylure heeft ook losse wimpers, de Eylure Naturalites Individual Lashes, en deze zijn met de hand gemaakt en zijn bedoeld om je ooghoeken te accentueren of je eigen wimpers meer diepte te geven en deze kunnen 1 maand blijven zitten dmv. de semi-permanente lijm.) De lijm die bij de kunstwimpers geleverd wordt is transparant en daardoor zie je deze dus niet zitten nadat je de wimpers hebt vastgezet en deze is na afloop weer heel gemakkelijk van de wimpers te verwijderen waardoor je de wimperset meerdere keren kan gebruiken. Ik heb het instructiefoldertje uitgebreid gelezen en daarin staat dat je eerst de wimpers op maat moet knippen als dat nodig is. Verder maak je je eerst helemaal op voordat je de wimpers opdoet en breng je een dun laagje lijm op de wimperrand aan en dan moet je even wachten tot de lijm wat kleverig wordt. Daarna doe je zo op, dmv. een pincet en druk daarbij niet te hard. En als je aan het einde van de dag weer voorzichtig losmaakt en daarna netjes de lijmrestjes weghaalt kan je ze gewoon weer opnieuw gebruiken.

Dus ben ik aan de slag gegaan en warempel met bovenstaande tips lukte het me om de kunstwimpers aan te brengen, zoals je kunt zien op de foto. Ik heb de Superfull wimpers geprobeerd en deze zijn, behoorlijk lang en daardoor meer geschikt voor een feestje dan voor een dagje op kantoor.

Mocht je precies willen zien hoe je de wimpers aanbrengt, kijk dan even op YouTube daarop wordt het eea. haarfijn uitgelegd.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com