You are here: Home » Accessoires » Vaderdag Tip: BaByliss for Men Bodygroomer

Vaderdag Tip: BaByliss for Men Bodygroomer

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar een Vaderdagcadeau waarvan je zeker weet dat hij (en jij) er blij van wordt?

 

Denk dan aan de 10-in-1 Grooming & Styling Kit X-10 van BaByliss For Men. Deze set ziet er niet alleen heel mooi uit maar is ook nog eens makkelijk in gebruik. De set bestaat uit  verschillende mesjes en opzetkammen en scheert de precisiesnijgeleider (0,5- 3mm) al haartjes vanaf
0,5 mm, waardoor zelfs de kortste coupe perfect op maat getrimd wordt. Maar niet alleen voor je baard en hoofd kan je de Grooming & Styling Kit X-10 gebruiken want de bodyshaver is waterproof waardoor je ook je hele lichaam haarvrij kunt maken en dat gewoon onder de douche. Hij volgt de contouren van je lichaam zodat je niet bang hoeft te zijn voor irritatie van je huid. Je kunt hem ook meenemen op reis omdat ie oplaadbaar is en daardoor snoerloos te gebruiken is.

Testman is binnenkort weer aan de beurt want hij gaat de BaByliss for Men Grooming & Styling Kit X-10 uitproberen, dus binnenkort lees je zijn (en mijn) ervaringen hier.

h

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com