You are here: Home » Fashion » Bijzondere bikini’s

Bijzondere bikini’s

geschreven door Constance

Ik heb een tijdje geleden kennisgemaakt met Kat Klerks, de ontwerpster van Bikinibiza.com en zij heeft mij toen 1 van haar bijzondere bikini’s laten zien en deze wilde ik jullie niet onthouden.

De bikini’s en bijpassende accessoires zijn, zoals de naam al vermoed, geïnspireerd op het eiland Ibiza. Je kunt kiezen uit 1 van de 4 basismodellen  of zelf je bikini (Make a Wish) samenstellen en bij aankoop van deze bikini krijg je een bijpassende armband cadeau. De 4 basismodellen zijn Peace for Poppy, Love Me Do, Flavorite Fay en Sea Me Davy en een deels zelf te ontwerpen bruidsbikini (Yes I Do). Hierdoor heb je altijd een zeer originele bikini aan en is de kans klein dat je iemand in dezelfde bikini tegenkomt. Aan deze exclusiviteit hangt wel een prijskaartje, de basismodellen kosten euro 149,-, het eigen ontwerp euro 189,- en de bruidsbikini euro 229,-. (En de bikini’s zijn er in de maten 36, 38 en 40 dus pas ik, mede door mijn Hollandse boezem, deze bikini’s niet.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com