You are here: Home » Accessoires » Claudio Ferrici gadget-accessoires

Claudio Ferrici gadget-accessoires

geschreven door Constance

Claudio Ferrici heeft nu een compleet assortiment aan handige gadget-opbergers, speciaal voor je mobiele telefoon, je iPad en voor je zware (hand)tas.

De Claudio Ferrici iPad cover is er in 16 verschillende kleuren, zoals turkoois, oranje, (kiwi)groen maar ook zwart, bruin of grijs. Je iPad is gelijk beschermd tegen beschadigingen en schokken en tijdens een presentatie vouw je hem open en dan staat ie gelijk klaar tijdens een presentatie.

De Claudio Ferrici Schouderpatch is speciaal bedacht voor een zware tas. Je schuift hem aan de schouderband en het draagcomfort is gelijk een stuk beter. Wat veel leuker is, is dat de Schouderpatch er geweldig uitziet, met oa. metallic leer, of versierd zijn met studs en kettinkjes.

Tenslotte is er nog de Djongo, en dit is een ‘holster’ dat je onder of over je jasje kunt dragen. Je kunt hier je mobiele telefoon, creditcards of sleutels in opbergen en doordat de Djongo heel plat is, ziet niemand dit zitten onder je jas of vest. De Djongo bestaat uit twee onderdelen: de bodystrap, de basis en de losse pockets die erin verschillende kleuren en maten zijn.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com