You are here: Home » Gadgets » Schoenenrek

Schoenenrek

geschreven door Constance

Speciaal voor alle Imelda Marcos-en onder ons: het design schoenenrek van de Nederlandse ontwerper Mark Hark, de Shoe Tree.

De Shoe Tree is een design opbergsysteem dat er speels uitziet maar tegelijkertijd ontzettend handig en praktisch is. De Shoe Tree biedt plaats aan 12 schoenendozen (de takken) en in deze dozen kan je je schoenen opbergen. Door het transparante venster kan je gelijk zien welke schoenen (of accessoires) er in de dozen zitten. De luxe versie van de schoenendozen zijn volledig transparant. De Shoe Tree is er in 2 kleuren (zwart eikenfineer of hoogglans wit) en de dozen zijn er in turquoise, roze, zwart of wit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com