You are here: Home » Gadgets » Laatste week: Win een Jabra FREEWAY!

Laatste week: Win een Jabra FREEWAY!

geschreven door Constance

Je hebt nog 1 week de tijd om mee te doen aan het onderzoek dat Jabra, producent van Bluetooth headsets, ism. ladygadgets.blogo.nl en shoppen.blogo.nl doet.

 

Maw. ben je die vrouw die altijd netjes een ‘oortje’ gebruikt tijdens het bellen in de auto of hou je je mobieltje gewoon tijdens het rijden tegen je oor? Neem dan deel aan het Jabra onderzoek naar mobiele telefoongebruik onder vrouwen en is nieuwsgierig naar jouw ervaringen.

Als je de vragenlijst invult maak je ook nog eens kans op één van de 5 FREEWAY carkits die Jabra verloot.  De vragenlijst bestaat uit 20 multiple choice vragen en kost slechts 5 minuten van je tijd. (De vragenlijst kan je hier openen.) Je kunt t/m 5 juni as. meedoen!

(De Jabra FREEWAY is getest door ladygadgets.blogo.nl, lees hier het testrapport.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com