You are here: Home » Accessoires » Vaderdag tip: Cuisinart keukenmachine

Vaderdag tip: Cuisinart keukenmachine

geschreven door Constance

Misschien wil jij al jarenlang een mooie keukenmachine op je aanrecht hebben, maar vindt de man in je leven dit maar een onpraktisch, ruimte-etend, apparaat. (Ik heb dit zelf ook aan de hand gehad.)

Misschien is een groot formaat keukenmachine (food processor) en te grote stap in 1 keer, en daarom kan je ook in het klein beginnen. Cuisinart heeft nl. een Mini Food Processor in de Elite Collection zitten en dit kleine, handzame, modelletje maalt, pureert en mengt in zeer korte tijd. De dubbelzijdige SmartPower messen kunnen hakken en fijnmalen en zijn daardoor perfect voor het maken van sauzen, tapenades of het fijnmaken van kruiden. En omdat ie zo lekker klein is kan ie makkelijk worden opgeborgen. De mengkom kan gewoon in de vaatwasser en je zult zien dat als Manlief gewend is aan deze Mini Food Processor je vanzelf wel de grote broer kan gaan aanschaffen 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com