You are here: Home » Beauty » Mail & Win: Virulite Koortslip Lamp

Mail & Win: Virulite Koortslip Lamp

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag heb ik al een artikel gewijd aan het allernieuwste product van Goodlite, de Virulite lamp. (Het artikel kan je hier nalezen.)

En nu mag ik, namens Goodlite, 3 Virulite lampen (twv. euro 59,00 per stuk) weggeven, speciaal voor iedereen die regelmatig last heeft van zo’n vervelend ‘ding’ op haar of zijn mond. Je bent met de Virulite binnen 3 dagen van je koortslipblaasjes af en de Virulite is klein genoeg om gewoon in je (hand)tas mee te nemen.

Wat moet je doen om een van deze 3 Virulite’s te winnen? Geef, voor 30 juni as., ovv. Virulite, antwoord op deze vraag: Het infrarode licht van Virulite is niet zichtbaar. Hoe kan je dit licht wel zichtbaar maken?

Mail je antwoord, incl. je naam en adresgegevens, naar: prijsvraag.blogo.nl@gmail.com . (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com