You are here: Home » Schoenen & laarzen » Sjaak Hullekens ontwerpt kledingcollectie Fred de la Bretonière

Sjaak Hullekens ontwerpt kledingcollectie Fred de la Bretonière

geschreven door Constance

Vorig najaar heb ik al een preview gehad van de kledinglijn van Fred de la Bretonière en nu is hij samenwerking aangegaan met Dutch Fashion Award (2009) winnaar Sjaak Hullekes.

Sjaak Hullekes ontwerpt voor Fred de kledinglijn, die bestaat uit lederen items en deze worden aangevuld met breisels en andere kledingstuks. De Fred de la Bretonière kledinglijn zal vanaf september dit jaar verkrijgbaar zijn. Fred de la Bretonière lanceerde tijdens zijn 40-jarig jubileum, vorig jaar,  zijn collectie lederen kleding. Naar aanleiding van deze collectie is Sjaak Hullekes gestart met het ontwerpen van een complete collectie.

Deze zal in september 2011 in de nog te openen eigen winkel van Fred de la Bretonière en de nog te lanceren eigen webshop (september 2011) komen. De collectie heeft als basis de lederen kledingstuken met daarop als aanvulling truitjes, vestjes, jurkjes, tops en rokjes, vervaardigd in breisels en tricot. De kledinglijn kenmerkt zich door de combinatie van leer en zachte stoffen in aardse en nude tinten.

Hieronder kan je mijn YouTube opname bekijken van de lancering van de leren kledinglijn vorig jaar.

[youtube]http://www.youtube.com/user/shoppenblogo?blend=1&ob=5#p/u/21/dDkF3NFgur4[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com