You are here: Home » Gadget nieuws » Moederdag Tip: Hästens hangmat

Moederdag Tip: Hästens hangmat

geschreven door Constance

De zon schijnt en dan is altijd lekker om te kunnen luieren in je eigen tuin of balkon.

En wat is dan niet lekkerder om dit te doen in een Hästens hangmat, in de bekende blauw-witte ruit. Deze hangmat is ook gemaakt van 100% natuurlijke materialen, net als de Hästens bedden. De hangmat is t/m eind augustus te koop bij alle Hästens dealers in Nederland en is natuurlijk een ideaal Moederdagcadeau (of in juni als Vaderdagcadeau).

losstaand low resComfort en ultieme rust

Met de Hästens hangmat is Hästens bereikbaarder dan ooit en kan iedereen genieten van de kwaliteit en het comfort van Hästens. De Zweedse beddenfabrikant, die al meer dan 150 jaar bedden maakt met de overtuiging dat een goede (nacht)rust bijdraagt aan de kwaliteit van leven, zorgt ervoor dat je nu óveral kunt ontspannen op een Hästens. Ook in je tuin of op vakantie! De hangmat is bovendien gemaakt van 100% katoen en is maar liefst 210 bij 140 cm!

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Hassankhan 24 april 2011 - 19:50

Hierin kom je heerlijk tot rust! Kan je een siesta in doen!:)

Reageer
Hassankhan 24 april 2011 - 19:50

Hierin kom je heerlijk tot rust! Kan je een siesta in doen!:)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com