Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
ladygadgets

Moederdag Tip: Hästens hangmat

De zon schijnt en dan is altijd lekker om te kunnen luieren in je eigen tuin of balkon.

En wat is dan niet lekkerder om dit te doen in een Hästens hangmat, in de bekende blauw-witte ruit. Deze hangmat is ook gemaakt van 100% natuurlijke materialen, net als de Hästens bedden. De hangmat is t/m eind augustus te koop bij alle Hästens dealers in Nederland en is natuurlijk een ideaal Moederdagcadeau (of in juni als Vaderdagcadeau).

losstaand low resComfort en ultieme rust

Met de Hästens hangmat is Hästens bereikbaarder dan ooit en kan iedereen genieten van de kwaliteit en het comfort van Hästens. De Zweedse beddenfabrikant, die al meer dan 150 jaar bedden maakt met de overtuiging dat een goede (nacht)rust bijdraagt aan de kwaliteit van leven, zorgt ervoor dat je nu óveral kunt ontspannen op een Hästens. Ook in je tuin of op vakantie! De hangmat is bovendien gemaakt van 100% katoen en is maar liefst 210 bij 140 cm!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?