Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
ladygadgets

Mail & Win: Trebbs dubbele citruspers

Afgelopen woensdag heb ik een artikel geschreven over de bijzondere, dubbele, citruspers van Trebbs. (Je kunt dit artikel nalezen.) En omdat het over 2 weken Moederdag is, mag ik 1 exemplaar van de Trebbs Duo Citruspers weggeven.

Wat moet je doen om deze citruspers te winnen? Geef, voor 3 mei as., antwoord op de volgende vraag: Hoeveel keukenproducten heeft Trebbs in haar assortiment? Mail je antwoord,ovv. citruspers en  je naam en adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en je krijgt de Trebbs Duo Citruspers voor Moederdag thuis bezorgd. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?