You are here: Home » Gadget nieuws » Mail & Win: Trebbs dubbele citruspers

Mail & Win: Trebbs dubbele citruspers

geschreven door Constance

Afgelopen woensdag heb ik een artikel geschreven over de bijzondere, dubbele, citruspers van Trebbs. (Je kunt dit artikel nalezen.) En omdat het over 2 weken Moederdag is, mag ik 1 exemplaar van de Trebbs Duo Citruspers weggeven.

Wat moet je doen om deze citruspers te winnen? Geef, voor 3 mei as., antwoord op de volgende vraag: Hoeveel keukenproducten heeft Trebbs in haar assortiment? Mail je antwoord,ovv. citruspers en  je naam en adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com en je krijgt de Trebbs Duo Citruspers voor Moederdag thuis bezorgd. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com