You are here: Home » Beauty » Moederdagtip: Kneipp cadeauset

Moederdagtip: Kneipp cadeauset

geschreven door Constance

Speciaal voor Moederdag heeft Kneipp ook dit jaar weer een aantal leuke cadeausets samengesteld en deze (bijzonder vrolijke sets) liggen vanaf nu in de winkels.


Kneipp heeft ook 2 nieuwe geuren: Kneipp Fata Morgana en Flower Power. En van deze 2 geuren is er een douchegel incl. douchepuff te koop. De Kneipp Lavendel verwenset bestaat uit een douchegel, bodylotion, mini bad- en een minimassageolie. Bij de Amandel Deluxe en de Ylang-Ylang Deluxe set zit een zilverkleurige toilettas met daarin een douchegel en een bodylotion. Voor de droge huid is er een de Amandel verwenset, incl. een douchegel en bodylotion. In de nieuwe geur Flower Power (op basis van hennep en Patchouli) en in de Lavendel serie is er ook een douchegel en bodylotion verwenset.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com