Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days
  • Moederdag cadeautip: CATRICE make-up Moederdag cadeautip: CATRICE make-up
  • Moederdag tip; Moto G5 en Moto G5 Plus smartphone Moederdag tip; Moto G5 en Moto G5 Plus smartphone
  • Test; Coravin wijnsysteem Test; Coravin wijnsysteem
  • Australian specials voor Moederdag Australian specials voor Moederdag
  • Moederdag Tip; Geef moeder een cocktail cadeau Moederdag Tip; Geef moeder een cocktail cadeau
shoppen

Moederdagtip: Kneipp cadeauset

Speciaal voor Moederdag heeft Kneipp ook dit jaar weer een aantal leuke cadeausets samengesteld en deze (bijzonder vrolijke sets) liggen vanaf nu in de winkels.


Kneipp heeft ook 2 nieuwe geuren: Kneipp Fata Morgana en Flower Power. En van deze 2 geuren is er een douchegel incl. douchepuff te koop. De Kneipp Lavendel verwenset bestaat uit een douchegel, bodylotion, mini bad- en een minimassageolie. Bij de Amandel Deluxe en de Ylang-Ylang Deluxe set zit een zilverkleurige toilettas met daarin een douchegel en een bodylotion. Voor de droge huid is er een de Amandel verwenset, incl. een douchegel en bodylotion. In de nieuwe geur Flower Power (op basis van hennep en Patchouli) en in de Lavendel serie is er ook een douchegel en bodylotion verwenset.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?