You are here: Home » Beauty » Test: LOOkX Sun Powder

Test: LOOkX Sun Powder

geschreven door Constance

Afgelopen week ben ik op safari naar Kenia geweest en aangezien Kenia op de evenaar ligt, is het van groot belang dat je je huid goed beschermt tegen de zon.

Ik heb van LOOkX de LOOkX Bio Sun Protector Powder (kleur medium) met een zonnefactor 20 thuis gestuurd gekregen en de speciale poeder heb ik dan ook elke dag gebruikt. De poeder geeft je huid een gezonde kleur en je bent gelijk goed beschermd tegen de schadelijke zonnestralen. Mijn huid kreeg een mooie matte goudkleurige glans (zonder al teveel glitter) en toch bleef mijn gezicht er natuurlijk uitzien.

Nu word ik heel gemakkelijk bruin (ondanks hoge zonnefactoren) en meestal heeft mijn gezicht al een gezond kleurtje, maar ook voor de blekere huidjes onder ons is de LOOkX Bio Sun Protector een aanrader want je krijgt er een lekker gezonde kleur van zonder dat het er ‘nep’ uitziet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com