You are here: Home » Accessoires » Philips hoofdtelefoons voor tijdens het sporten

Philips hoofdtelefoons voor tijdens het sporten

geschreven door Constance

Speciaal voor (fanatieke) sporters heeft Philips de ActionFitSports hoofdtelefoons ontwikkeld. Deze headsets hebben aantal handigheidjes, zoals de  verstelbare oorhaakjes en de snoerklem. (Hiermee kan je het snoer vastzetten zodat ie niet beschadigd en je armen niet verstrikt raken in je snoer.)

Verder zijn alle headset uit de Philips ActionFit serie volledig afwasbaar, want je spoelt ze gewoon af na het sporten en alle zweetsporen zijn verdwenen en elk oordopje heeft een antibacteriële stof zodat ook deze fris en schoon blijven. Verder heeft elke hoofdtelefoon een opzwepend basgeluid zodat je je helemaal kan focussen op je workout zonder dat je afgeleid wordt.

Er zijn vier modellen:De sporthoofdtelefoon met oorhaak (SHQ3017), ideaal voor iPhone-gebruikers,en die wordt geleverd met een afstandsbediening voor iPhone-en een verlengsnoer. Zo kan je makkelijk een nummer overslaan of het volume instellen tijdens het sporten.
Ben je geen fan van een oorhaak, dan is er de sportoortelefoon (SHQ1017), incl. een afstandsbediening voor iPhone. De sporthoofdtelefoon met nekband (SHQ4017) is heel licht en flexibel. Tenslotte is er nog de Bluetooth stereo sporthoofdtelefoon met oorhaak (SHB6017)en geeft de bewegingsvrijheid omdat ie draadloos is. Zo kun je het volume regelen, nummers overslaan, omschakelen tussen telefoongesprekken en muziek. Verder heeft ie een dubbele microfoon zodat je minder last hebt van het echo-effect.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com