You are here: Home » Accessoires » Rugzak met stroomvoorziening

Speciaal voor vakantietrips is er nu een rugzak met een zonnepaneel. Hierdoor kom je nooit meer zonder stroom te zitten.

Het zonnepaneel op de A-Solar rugzak zorgt ervoor dat de Powerbank/Accu opgeladen wordt (bijv. tijdens een fietstocht, wandeltrip of tijdens het luieren aan het strand). Je haalt ’s avonds de opgeladen Powerbank uit de rugzak en je kan je mobieltje, GPS, MP3 speler of PDS opladen en je kunt ook tijdens het opladen de accu gebruiken.

Er worden verschillende stekkers bij de rugzak geleverd voor o.a.: Nokia (2X), Samsung (2x), Sony Ericsson, LG, mini USB, micro USB, PSP, Nintendo DS Lite en Female USB output en de rugzak is gemaakt van 51% gerecycled PET materiaal en heeft een inhoud van 33 liter waardoor je lekker veel opbergruimte hebt. De rugzak is ingedeeld in een aantal handige opbergvakken en heeft zelfs een speciaal beschermend vak voor je laptop! Ook heeft de rugzak verstelbare rugbanden zodat de rugzak goed op de rug aansluit.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com