Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen
  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Test; Thule Crossover trolley Test; Thule Crossover trolley
  • Test; Case Logic rugzak en laptop tas Test; Case Logic rugzak en laptop tas
ladygadgets

Rugzak met stroomvoorziening

Speciaal voor vakantietrips is er nu een rugzak met een zonnepaneel. Hierdoor kom je nooit meer zonder stroom te zitten.

Het zonnepaneel op de A-Solar rugzak zorgt ervoor dat de Powerbank/Accu opgeladen wordt (bijv. tijdens een fietstocht, wandeltrip of tijdens het luieren aan het strand). Je haalt ’s avonds de opgeladen Powerbank uit de rugzak en je kan je mobieltje, GPS, MP3 speler of PDS opladen en je kunt ook tijdens het opladen de accu gebruiken.

Er worden verschillende stekkers bij de rugzak geleverd voor o.a.: Nokia (2X), Samsung (2x), Sony Ericsson, LG, mini USB, micro USB, PSP, Nintendo DS Lite en Female USB output en de rugzak is gemaakt van 51% gerecycled PET materiaal en heeft een inhoud van 33 liter waardoor je lekker veel opbergruimte hebt. De rugzak is ingedeeld in een aantal handige opbergvakken en heeft zelfs een speciaal beschermend vak voor je laptop! Ook heeft de rugzak verstelbare rugbanden zodat de rugzak goed op de rug aansluit.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?