Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Bedlinnen bij Dille & Kamille Bedlinnen bij Dille & Kamille
  • Koken met limoncello Koken met limoncello
shoppen

Moederdag Tip: Inspiration Archive

Wie herkent deze situatie niet? Je leest in een tijdschrift een lekker recept, verderop zie je een mooi boeket staan en nog verder cocktail- en wijntips.En dan wil  je een gezellige party voor vrienden en familie geven en je bent al die recepten en andere tips kwijt.

 

De oplossing hiervoor krijg je met het Inspiration Archive. Dit  is een serie themaboekjes vol met inspiratie. Het 1e boekje ‘ETEN & MEER’ genaamd, inspireert je meteen om in de keuken te gaan staan en de lekkerste gerechten op tafel te toveren of om een feestje te organiseren. Het boekje is gevuld met lekkere recepten en styling- en organisatietips voor gezellige avond. Verder kan je achterin het boekje ook je eigen ideeën, recepten en andere bewaartips kwijt, waardoor het Inspiration Archive echt jouw boekje wordt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?