You are here: Home » Eten & koken » Moederdag Tip: Inspiration Archive

Moederdag Tip: Inspiration Archive

geschreven door Constance

Wie herkent deze situatie niet? Je leest in een tijdschrift een lekker recept, verderop zie je een mooi boeket staan en nog verder cocktail- en wijntips.En dan wil  je een gezellige party voor vrienden en familie geven en je bent al die recepten en andere tips kwijt.

 

De oplossing hiervoor krijg je met het Inspiration Archive. Dit  is een serie themaboekjes vol met inspiratie. Het 1e boekje ‘ETEN & MEER’ genaamd, inspireert je meteen om in de keuken te gaan staan en de lekkerste gerechten op tafel te toveren of om een feestje te organiseren. Het boekje is gevuld met lekkere recepten en styling- en organisatietips voor gezellige avond. Verder kan je achterin het boekje ook je eigen ideeën, recepten en andere bewaartips kwijt, waardoor het Inspiration Archive echt jouw boekje wordt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com