You are here: Home » In & om het huis » Vloeibaar licht

Vloeibaar licht

geschreven door testman

Decoratief mag deze prachtige hanglamp zeker worden genoemd. Waar de meeste andere merken kiezen voor een bolvormige lamp heeft Next daarvoor een veel innovatievere oplossing. Simpel maar deze twist maakt de Drop wel net even anders.

De poëtische benadering van Next, het merk achter deze druppel:
De Drop is licht in een vloeibare vorm. De oplichtende druppel hangt gewichtloos in de open ruimte. Alsof er regenbui vanuit uw plafond valt. Zij druppelen als een kleverige vloeistof naar beneden.
Dat de Drop dan ook diverse designprijzen heeft gewonnen is dan ook niet verbazingwekkend.
Dat wij het daar mee eens zijn is duidelijk, wanneer je de foto’s bekijkt kan alleen maar beamen dat deze lamp een mooi stukje design is.

Natuurlijk is dit uiterlijk allemaal leuk en aardig maar de Drop is en blijft een lamp. Hoe zit het dan met de functionaliteit van dit lichtobject. Nou, dat zit echt wel goed. Het kunststof materiaal verspreid zacht sfeervol licht. Door de gewonen schroeffitting kan er probleemloos een gloeilamp of spaarlamp in worden gedraaid.
De Drop is niet alleen ontworpen voor binnen, naast een hele familie van lampen waaronder tafel, vloer, hang, plafond en wandlamp is er ook een Drop outdoor serie.

Sfeervol en bijzonder decoratief  licht dus voor in en om het huis. Deze serie design lampen is verkrijgbaar bij deze online design verlichtingszaak.
De actie loopt van 1 tot en met 30 april 2011

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Henk 27 april 2011 - 20:43

Fraaie lamp!

Reageer
martin 6 mei 2011 - 00:21

Heel mooie design vind ik. Zoiets zou ik ook willen hebben

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com