You are here: Home » Accessoires » GEAR4 UnityRemoteTM

De UnityRemoteTM van GEAR4 heeft nog meer functies gekregen. Met deze afstandsbediening kan je je iPhone, iPod en nu ook je iPad bedienen.

Wat zijn de nieuwe functies?
TV addicts: sla uw favoriete zenders ongelimiteerd op in “Favorieten”. De functie “Favorieten”, die tot voorkort slechts 9 favoriete TV-zenders kon bevatten, is verbeterd en kan nu een ongelimiteerd aantal zenders onthouden. Zap vanaf nu met één enkele klik door al je lievelingszenders.
Persoonlijk display met uw eigen foto’s: Met de UnityRemoteTM app kan je nu ook de belangrijkste iconen op je scherm personaliseren met je eigen digitale foto’s!

Verder heeft GEAR4 zijn app verbeterd door hem compatibel te maken met nog meer elektronica die zijn uitgerust met een infraroodontvanger. De reactietijd is korter geworden, je kunt nu nog sneller schakelen tussen je apparaten. Dankzij het ingebouwde infraroodsysteem en de gratis  applicatie neemt de UnityRemote de rol over van de ouderwetse afstandsbedieningen over. De UnityRemote kan vanaf één punt bediend worden en is duidelijk zichtbaar op de schermen van je iPod, iPad of iPhone. Je hoeft niets op je iPad aan te sluiten, gebruik hem gewoon als dé afstandsbediening voor alle apparaten in je woonkamer. Als je de UnityRemote app van GEAR4 voor de eerste keer gebruikt, kan je alle apparaten instellen. Je kunt dan ook een aantal vaste programmeringen maken, zodat je meerdere apparaten tegelijk kan bedienen: zet vanaf nu dus in één klap al je apparatuur in je woonkamer aan.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?