You are here: Home » Gadgets » Moederdag Tip: De strandhanddoek

Moederdag Tip: De strandhanddoek

geschreven door Constance

Aangezien het mooie weer voorlopig nog wel even aanhoudt, is de Strandhanddoek het perfecte (Moederdag)cadeau voor iedereen die van lekker in het zonnetje liggen houdt.

De Strandhanddoek is een dubbelzijdig badlaken met aan de ene kant een Kikoy doek en aan de andere kant een badstof handdoek. De handdoek is groot genoeg om op te liggen, maar je kunt hem ook omdoen als een pareo. Verder heeft De Strandhanddoek een ingenaaid zakje waar je je geld, mobieltje of autosleutels in kunt opbergen. De Kikoy doek komt oorspronkelijk uit Afrika en is gemaakt van 100% katoen, en deze doeken worden voornamelijk langs de kust van Kenia en Tanzania gebruikt, waarbij deze als omslagdoek door mannen en vrouwen gedragen wordt. De Strandhanddoek kost € 39,95, meet 1.60 m bij 90 cm en is verkrijgbaar in 33 kleuren. Naast het strand is De Strandhanddoek  ook perfect bij het zwembad, sauna, hammam en de badkamer!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com