You are here: Home » Columns » Art Deco houten vloeren

Art Deco houten vloeren

geschreven door Constance

Vloeren je hebt er  zoveel keuze in dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Maar soms wil je niet meedoen aan een trend en ben je op zoek naar iets anders…Dan zijn de creatieve mogelijkheden van Art/Deco’s verouderde houten vloeren  eindeloos.

Art Deco is een  Frans-  Belgische onderneming. Art Deco vermengt het technisch meesterschap van de oude Koninklijke parketeurs met de gevoeligheid van hedendaagse designers. De rustieke kwaliteit van de verouderde vloeren weerspiegelt de schoonheid van de oude parketten.

Door het harmoniseren van verschillende vormen, structurele elementen en kleurencomposities, kan elke vloer uitgroeien tot een prachtige uniek exemplaar.

Een heel bijzondere vloer van Art/Deco die ik graag onder de aandacht wil brengen  is de Gemetaliseerde houten vloer  “Metallised Wood….a Golden Gift”

Hierbij wordt  puur metaal op de houten ondergrond aangebracht en het resultaat geeft een sensuele en stijlvolle uitstraling. Verder is er keuze uit o.a  vintage vloeren met een uitgeborsteld en lichtelijk verouderd oppervlak, de klassiek verouderde parketvloer en de leopard squares, dit zijn vierkante houtblokken in verschillende kleuren.

De houten vloeren kunnen  in verschillende motieven gelegd worden zoals visgraat, laddermotief en stijlpanelen.  Kortom een houten vloer met een stijlvolle modern/klassieke uitstraling.

Milou Visser, InterieurTipgever Flevoland e.o.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com