You are here: Home » Accessoires » Moederdag cadeautip: De Strandhanddoek

Moederdag cadeautip: De Strandhanddoek

geschreven door Constance

Wil je dit jaar trendy en comfortabel op het strand liggen dan is de Strandhanddoek het perfecte (Moederdag)cadeau voor iedereen die van luieren in de zon houdt.

 

De Strandhanddoek is een dubbelzijdig badlaken met aan de ene kant een badstofbad en aan de andere kant een Kikoydoek. Je kunt heerlijk op de handdoek  liggen, maar je kunt hem ook omdoen als een pareo. Verder heeft De Strandhanddoek een ingenaaid (geheim) vakje waar je je geld, mobieltje of autosleutels in kunt opbergen. De 100% katoenen Kikoy doeken komen oorspronkelijk uit Oost-Afrika en deze doeken worden voornamelijk langs de kust van Kenia en Tanzania (door mannen en vrouwen) als omslagdoek gebruikt. De Strandhanddoek kost € 39,95, meet 1.60 m bij 90 cm en is verkrijgbaar in 33 kleuren. De Strandhanddoek kan ook prima mee naar het zwembad, sauna, hammam en de badkamer!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com