You are here: Home » Beauty » Essence nagelproducten

Essence nagelproducten

geschreven door Constance

Het Duitse cosmeticamerk Essence (exclusief bij het Kruidvat) heeft weer een aantal bijzondere nagelproducten op de markt gebracht.

Zo zijn er de Essence Studio nails – better than gel nails. Hiermee kan jezelf aan de slag waarbij het eindresultaat zal zijn alsof je naar een nagelstudio bent geweest en dat in 5 stappen en slechts 15 minuten. Als 1e moet je je nagels goed reiningen, daarna breng je een nageltip aan dmv. de sneldrogende lijm, vervolgens verwijder je het lusje dat aan de nageltip zit. Daarna kan je een basecoat aanbrengen en als finishing touch de speciale glossy topcoat. Natuurlijk kan je je nagels ook een kleurtje geven of de Essence Nail Art stickers gebruiken.

Morgen lees je meer over de nieuwe producten uit de Essence Nail Art collection.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com