You are here: Home » Fashion » Opening Steve Madden store in Amsterdam

Opening Steve Madden store in Amsterdam

geschreven door Constance

Vandaag is de dag waar menig fashionista met smart op heeft gewacht, want vandaag opent in Amsterdam de Steve Madden store op de Kalverstraat.

In de VS zijn de schoenen van Steve Madden al jarenlang een begrip. Het werd dus hoog tijd dat we ook in Nederland kunnen schitteren op de shoe candy van mister Madden himself! Steve Madden zit bovenop de trends dus in de Kalverstraat gaat je hart sneller kloppen. Ga je dit seizoen voor color blocking, nude of toch voor een wilde luipaardprint? Steve Madden is your shop! In de Amsterdamse winkel wordt de veelzijdigheid van het merk perfect weerspiegeld. Je vindt er niet alleen de uitgebreide collectie damesschoenen, van naaldhakken, plateauzolen tot sandaaltjes en laarzen, ook voor de heren is er een ruime keuze aan sneakers en boots. Accessoires als juwelen, zonnebrillen en handtassen maken het aanbod compleet. Behalve Amsterdam heeft Steve Madden ook in Antwerpen, Rotterdam en Maastricht winkels geopend en deze vier steden zijn de eerste in Europa!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com