Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
shoppen

Opening Steve Madden store in Amsterdam

Vandaag is de dag waar menig fashionista met smart op heeft gewacht, want vandaag opent in Amsterdam de Steve Madden store op de Kalverstraat.

In de VS zijn de schoenen van Steve Madden al jarenlang een begrip. Het werd dus hoog tijd dat we ook in Nederland kunnen schitteren op de shoe candy van mister Madden himself! Steve Madden zit bovenop de trends dus in de Kalverstraat gaat je hart sneller kloppen. Ga je dit seizoen voor color blocking, nude of toch voor een wilde luipaardprint? Steve Madden is your shop! In de Amsterdamse winkel wordt de veelzijdigheid van het merk perfect weerspiegeld. Je vindt er niet alleen de uitgebreide collectie damesschoenen, van naaldhakken, plateauzolen tot sandaaltjes en laarzen, ook voor de heren is er een ruime keuze aan sneakers en boots. Accessoires als juwelen, zonnebrillen en handtassen maken het aanbod compleet. Behalve Amsterdam heeft Steve Madden ook in Antwerpen, Rotterdam en Maastricht winkels geopend en deze vier steden zijn de eerste in Europa!

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?