Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
  • Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland Horlogemerk Christian Paul is gelanceerd in Nederland
  • Voorjaarscollectie Bugatti Shoes Voorjaarscollectie Bugatti Shoes
  • Vintage jurken Vintage jurken
shoppen

FitFlop zomerslippers

Het is alweer 4 jaar geleden dat de 1e FitFlop slipper is gelanceerd en ondertussen is de collectie behoorlijk uitgebreid. Tot op heden zijn er wereldwijd al meer dan 8 miljoen paar FitFlop verkocht.

Een geheel nieuw model is Floretta. De leren bloemetjes en het riempje met gesp geven deze FitFlop een super vrouwelijk uiterlijk. Model Frou heeft suède bloemen en natuurlijk ook het bekende Microwobbleboard. Luna heeft een metaalkleurige bovenkant met daarop 2 grote stenen. Vind je teenslippers niet echt een succes dan heeft FitFlop nu ook model Lolla (in verschillende kleuren en designs) want Lolla heeft een sleehak, 2 banden over je voet en zien er meer uit als een espadrille. Ben je een fan van het Engelse merk Liberty dan is de Kate Ada Liberty bloemenprint (model Lolla), lila voering en de raffia sleehak helemaal iets voor jou.

Ook de herencollectie is behoorlijk uitgebreid. De nieuwe Supertone M series zijn biomechanisch ontworpen en hebben ook de Microwobbleboard zool. De schoen is ideaal als je last hebt van blessures maar dragen ook heerlijk in het weekend of tijdens de vakantie. Hou je meer van sandalen dan is de Gogh Slide sandaal ideaal.  Dit is een klassieke sandaal met 2 banden en staat leuk onder een linnen broek of bermuda. En als je graag teenslippers draagt er is model Dass en zij verminderen gelijk evt. pijn in je knieën, enkels en onderrug. Als laatste herenmodel is er de Hyker, een sportieve outdoorsandaal met klittenbandsluiting

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?