You are here: Home » Schoenen & laarzen » FitFlop zomerslippers

FitFlop zomerslippers

geschreven door Constance

Het is alweer 4 jaar geleden dat de 1e FitFlop slipper is gelanceerd en ondertussen is de collectie behoorlijk uitgebreid. Tot op heden zijn er wereldwijd al meer dan 8 miljoen paar FitFlop verkocht.

Een geheel nieuw model is Floretta. De leren bloemetjes en het riempje met gesp geven deze FitFlop een super vrouwelijk uiterlijk. Model Frou heeft suède bloemen en natuurlijk ook het bekende Microwobbleboard. Luna heeft een metaalkleurige bovenkant met daarop 2 grote stenen. Vind je teenslippers niet echt een succes dan heeft FitFlop nu ook model Lolla (in verschillende kleuren en designs) want Lolla heeft een sleehak, 2 banden over je voet en zien er meer uit als een espadrille. Ben je een fan van het Engelse merk Liberty dan is de Kate Ada Liberty bloemenprint (model Lolla), lila voering en de raffia sleehak helemaal iets voor jou.

Ook de herencollectie is behoorlijk uitgebreid. De nieuwe Supertone M series zijn biomechanisch ontworpen en hebben ook de Microwobbleboard zool. De schoen is ideaal als je last hebt van blessures maar dragen ook heerlijk in het weekend of tijdens de vakantie. Hou je meer van sandalen dan is de Gogh Slide sandaal ideaal.  Dit is een klassieke sandaal met 2 banden en staat leuk onder een linnen broek of bermuda. En als je graag teenslippers draagt er is model Dass en zij verminderen gelijk evt. pijn in je knieën, enkels en onderrug. Als laatste herenmodel is er de Hyker, een sportieve outdoorsandaal met klittenbandsluiting

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com