Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes Reisartikelen: Toiletflesjes en zakjes
  • Maak je smartphone beachproof Maak je smartphone beachproof
  • Test; Sony Sport Walkman Test; Sony Sport Walkman
  • Nieuwe oogmake-up collectie van Max Factor Nieuwe oogmake-up collectie van Max Factor
  • Test; Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof Test; Catrice Longlasting Eye Pencil Waterproof
  • Test; BaByliss For Men baardtrimmer Test; BaByliss For Men baardtrimmer
ladygadgets

Waterflessen voor het goede doel

Ben je een fervente waterdrinker en wil je gelijk iemand in een ontwikkelingsland helpen?

Dan is de roestvrijstalen ONEforONE waterfles, die eind vorig jaar is gelanceerd, echt iets voor jou, want als jij deze waterfles (in blauw of zilver) koopt dan help je iemand in Afrika aan een leven lang schoon drinkwater, want de opbrengst wordt gebruikt voor het bouwen van waterputten (ism. PumpAid). Er zijn verschillende doppen voor de OneforOne waterfles te koop en er is zelfs een speciale kinderspeen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?