Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer Test; Silvercrest Elektrische melkopschuimer
  • Vier Valentijnsdag met MyMuesli Vier Valentijnsdag met MyMuesli
  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie Essence Trend Edition ‘Good Vibes Good Memories’ make-up collectie
shoppen

Gratis douchen op Earth Day

Morgen is het Earth Day. Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan! Duurzaam douchen is namelijk heel simpel: douche met Sanex Zero%! Om het je nog makkelijker te maken krijg je op Earth Day Sanex Zero% voor zero €. Gratis dus!!!

Sanex Zero% steunt Earth Day omdat Sanex Zero% niet alleen de chemische ingrediënten op je huid vermindert, maar ook in het milieu. Gezond voor je huid. Beter voor het milieu. Duurzaam douchen doe je niet alleen door te douchen met een biologisch afbreekbare douchegel zoals Sanex Zero%, maar ook door korter en minder heet te douchen. Zo bespaar je ook nog eens water en energie.

Bovendien zorg je bij aankoop van Sanex Zero% ook nog eens voor 1 maand schoon water voor 1 persoon in Gambia. Hiervoor is Sanex Zero% een samenwerking aangegaan met FairWater, een Nederlandse non-profit organisatie die duurzame waterpompen in Gambia plaatst. Dus hoe meer mensen hier met Sanex Zero% douchen, hoe meer mensen in Gambia zich ook met schoon water kunnen wassen!

Wil je meteen in actie komen? Steun de schoon water actie dan alvast gratis op de website www.schoonwaterhierschoonwaterdaar.nl. Elke online fan wordt bij het aantal verkochte flessen opgeteld. Jouw steun is dus ook voor 1 persoon in Gambia één maand lang schoon water.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?