You are here: Home » Columns » Sjablonen of afbeeldingen op de muur, leuk idee…!

Sjablonen of afbeeldingen op de muur, leuk idee…!

geschreven door Constance

Sjablonen op de muur, in eerste instantie komen de jaren 90 voor de geest, indereen was toen aan de slag met muurversieringen. Het komt nu oud en stoffig over.. Maar…. het is nu weer helemaal hip voor je baby – of kinderkamer, slaapkamer, woonkamer, keuken, gang of zelfs voor de badkamer.

Sjabloon downloaden

Flexa heeft op haar site allerlei sjablonen die je gratis kunt downloaden en naar hartenlust thuis kunt gebruiken op je wand. Verschillende leuke afbeeldingen van vogel tot sleutel om je eigen unieke creatie te kunnen maken. Er staat ook een uitgebreide beschrijving bij hoe je dit het best kunt aanpakken. Wil je een groter formaat sjabloon. Laat bij de copy-shop het sjabloon op groot formaat uitprinten en knip of snijd deze uit. Iemand die een beetje handig is op de computer kan ook zelf een beeld op internet zoeken en deze bewerken (in een foto-bewerk-programma) en dit als sjabloon gebruiken

Welke verf?

Je kunt verschillende soorten verf gebruiken. Denk aan schoolbordverf voor in de keuken of kinderkamer,  tegelverf voor de badkamer of bijvoorbeeld hoogglans lak en matte lak om een mooi contrast te maken, maar ook met een verfspuitbus kun je hele mooie effecten maken.

 

Wil je een de hele wand bedekken met een muurschildering of megagroot sjabloon? Gebruik dan een beamer om de gewenste afbeelding op de wand te projecteren. Hierbij is wel geduld en nauwkeurigheid vereist. Maar voor de creatieveilingen onder ons….. “The sky is the limit”.

Saskia de Boer interieurtipgever Limburg

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com