Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • Feraggio pumps zijn de perfecte pumps Feraggio pumps zijn de perfecte pumps
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
  • Saucony Spring Summer collectie Saucony Spring Summer collectie
shoppen

Manfield lanceert nieuwe schoenenlijn

Manfield lanceert een nieuw schoenenlabel, zij gaan nl. de van het Engelse modehuis L.K. Bennett verkopen.

Deze schoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar als exclusief high end label bij 10 geselecteerde Manfield winkels en in de Manfield webshop en bij de Britten staat L.K. Bennett al jaren bekend als geraffineerd, modern, stijlvol, verfijnd en elegant en de schoenen worden gedragen door onder meer Kate Moss, JodieKidd, Gwen Stefani, Penelope Cruz en Kate Middleton! Maw. vrouwen die een veeleisende levensstijl hebben en er toch bij elke gelegenheid charmant en stijlvol uit willen zien.

L.K. Bennett vond in 1990 zijn oorsprong in Londen en breidt dit jaar verder uit met meer winkels in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Europa. In Nederland is Manfield op dit moment de eerste en enige keten die het merk gaat verkopen. De eerste collectie bestaat uit fashion items van
de best beschikbare leersoorten. Elke outfit wordt fashionable met high heels in python of nude tinten, met een zwarte peep toe of eenĀ  ballerina.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?